Centrālparkā

Zilā un zaļā ūdenī vītoli atspoguļojas.
Kanālī gulbji un pīles slīd - kuģīši mazi.
Krastā cilvēki sāpīgiem vaibstiem.
Putniem kanāls jūŗas, pasaule visa.

Ēku jumti un torņi saulē duŗ asus pirkstus,
Stāvus tie mākoņus tvarsta.
Saule, veikla sieva, izslīd tērauda pirkstiem,
Apmetas koku galos, šūpojas zaros.

Ūdenī gulbji atmirdz.
Baltā, spārnotā kumeļā klusā dienvidū sēsties,
Iegrimt tam spalvās, dudināt maigu, priecīgu dziesmu.
Saules mīlēts lai lido, mani debesīs aiznes.

/dzejoļa autors Jānis Klāvsons/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi