Aizdoma

Ir pienācis laiks,
Un es dodos prom,
Un pieskatīt tevi vairs nespēšu,
Tikai vakaros par tevi domāšu,

Un lai velns parauj to dzīvi,
Kas mums tik sīvi, cenšas izniekot dzīvi,
Un tomēr, tu zini,
Ka laiks sāpes remdēs,
Un dienas mēs nodzīvosim kā Bībelēs,
Un putni mūs no augšas vēros,
Kā mēs novecojam savos pelnos.

/dzejoļa autors Ralfs Goba/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Lāsma, 23.03.2009. 21:14:21 (ip:87.110.47.117)

kuuul

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi