Dzīvot ugunī

vasaras piegarša visā.
telefonklausulē, kas apēsta vakar.
stikla glāzē, kas atstaro ūdeni.
pienenēs, kas iekrīt,
un kļūst vēl nekad nebijušas.

izspiestā smaidā, kas brīdina neuzķerties.

dzīvot ugunī
dzīvot ugunī.

bez spriedelējumiem.
un citiem veiksmīgi ievazātiem trikiem.
izvirzīt sirdi ārpus ķermeņa gabarītiem.
jau vēls.

(pliki paliksim un tālāk netiksim.)
 

/dzejoļa autors Laura Brokāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi