Gliemežnīca

Vecāku guļamistabā pie spoguļa stāvēja iesārta
gliemežnīca.
Pielavījos tai klāt uz pirkstgaliem un spēji piegrūdu
to pie auss.

Gribēju vienreiz pieķert, ka tā neskumst pēc
vienmērīgajām šalkām.
Lai arī biju vēl mazs, tomēr zināju, ka, pat ja kādu mīl
ļoti, ļoti, reizēm gadās par to aizmirst.

/dzejoļa autors Zbigņevs Herberts/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi