Jānotic!

Kad šaubu krustceļos
dzen nevarība,
bet liekas - likstās
vainojams kāds cits, -

 ir dūrē jāvāc
visa sava griba
un tam, ka uzvarēšu, -
jānotic.

/dzejoļa autors Kornēlija Apškrūma/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
raina (rainux9@inbox.lv), 23.03.2009. 14:50:12 (ip:80.233.145.60)

shie dzej. ir visvis labaakie:))

Sandra, 13.01.2010. 12:44:55 (ip:87.110.190.138)

K. Apakškrūmas dzejoļi ir vienreizēji, apgarojoši un iedvesmojoši!!!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi