Lai smeltu

... Smeļu okeānu
pa glāzei ik dienu -
dažkārt vairāk par vienu,
bet šodien ar pusi ir jāiztiek.

Debesis līdz zemei klanīties liek.
Pretrunu krustpunkts.

... Smeļu okeānu ik nakti,
lai jaunā rītā veldzētos,
lai okeānu smeltu...

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi