Laimīti auklējot

Laimīt, mans sīkais bērns,
Kad liela tu augsi?
Kad tavas acis zvīļas kļūs,
Kad mani tu vārdā sauksi?!

Kā bērnu uz rokām šūpoju
Vēl tevi un klusi smaidu,
Kad kļūsi reiz liela un cēla -
Es gaidu un nesagaidu.

Laimīt, mans sīkais bērns!
Skan dienas kā sudraba zvani
Caur smaidiem klusas asaras
Vai acīs man nepamani?

/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Krista, 19.01.2014. 17:31:31 (ip:80.70.23.128)

Skaists dzejolis

Imants (imants.ronis@inbox.lv), 08.06.2016. 15:57:19 (ip:91.105.95.38)

Ta vien liekas , ka sis dzejolis ir rakstits par mani ...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi