Nogurusi sieviete autobusā

Nogurusi sieviete autobusā
salīdzina manu stāvu
ar savas meitas stāvu
salīdzina manas kurpes
ar savas meitas kurpēm

salīdzina manas acis
ar savas meitas acīm
salīdzina mūsu dzīvi
ar pašas dzīvi
salīdzina savu dzīvi
ar nesalīdzināmām sāpēm

autobuss pagriežas
un nonāk pie slēdziena
un nonāk pie slēdziena

/dzejoļa autors Elo Vīdinga/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Ilze (sign@yahoo.com), 08.09.2011. 19:16:44 (ip:46.109.249.70)

LABS>

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi