Pēdējais piliens

Putni met salto,
Puķuzirnīši kliedz
Nabaga mazuļiem atņemts miegs.

Man uzmetas zosāda.
Tu nenāc -
Es laikam neesmu zonā.

Nazis, tikko uzasināts, griež visu iespējamo uz pusēm,
Tu ēd ķiršus un spļauj kauliņus zemē;
No mums nekas nepaliek pāri.

Tu esi viens –
Manas laimes kalējs,
Bet tu slinko,
Un es viena uz sava balkona zibeņoju -

Šī lietusgāze ir pēdējais piliens.

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi