Pleķi nedzēšami

Vārdiem ir tendence
izpausties dažādā nozīmē
ir grūti, tātad saprasties,
ja atsevišķa interpretācija,
ar daltonisma toņu tapetēm nolīmē
mūsu abpusējas sapratnes istabu,
kur tā vien šķiet – patiesums un grācija
valda, kad vārdi pār mūsu lūpām plūst

Un tā vien šķiet,
ka vienas krāsas tapetes izvēlēties
mums abu mūžīgā nelaime tiek –
mēs runājam, ne sarunājamiem...,
tāpēc domājam, ka redzam
vienu krāsu – sirdij tuvāko.

Un par cik mūsu krāsu prizma
top visu laiku gaismā vienā,
un, ja tā gaisma ir mūsu saule,
kura tik viena ir,
kas vārdu – tapešu rūpnīcā
galveno ražošanas enerģiju dod,
tad nav brīnums nekāds –
daltonisma toņi uz tapetēm rod
vietu, kā pleķi nedzēšami...

(Skumja nopūta)
Kaut nekad mēs nebūtu sarunājušies...

/dzejoļa autors Guntis Vāveris/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Martūkš o_O, 15.12.2011. 18:33:27 (ip:95.68.48.243)

Mīīļūūūū ;)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi