Runāt kļuvis moderni

Runāt kļuvis moderni,
vārds tapis par miesu.
Klusēt būtu ačgārni,
mazulim piens par liesu.

Runāt kļuvis moderni,
lai iztiesātu pēdējo tiesu.
Esam jau mutes pabērni,
izpirksim sevi ar miesu.

Runāt kļuvis moderni,
vārds tapis par tiesu.
Klusēt būtu vareni,
lai meli taptu par miesu.

/dzejoļa autors Hannes/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Anna, 17.12.2018. 13:51:04 (ip:212.3.193.181)

Normāls dzejolus

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi