Sapnī nevar redzēt krāsas

sapnī nevar redzēt krāsas -
papīrs sprakšķ zem zīmuļgala
sadzirdama balss kas tuvojas
ar lielu un tumšu vidu
un pūkotām maliņām

tad topu es noplēsts
iemīņāts darba dunā
skrienu pa koridoriem
man tuvojas mehānismi
ar eļļainām dzensiksnām
āķiem un aplupušām
zaļas eļļas virsmām…

tā bija pirmā krāsa

/dzejoļa autors Māris Salējs/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Sandra R (alba69@inbox.lv), 08.05.2010. 15:27:23 (ip:213.226.141.87)

Drūni kaut, kā pietruks prieka,bet tik un tā tas spēj uzrunāt.

kristofers (okkriksis@inbox.lv), 16.03.2011. 15:01:59 (ip:46.109.90.116)

loti moderns!!!!!=)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi