Sievietes sapnis

Sievietes sapnis.
Jūs domājat - noteikti vīrietis?
Nē, viņš ir ikdienas daļa.
Jūs noteikti sacīsiet - bērni.

Nē, bērni ir dzīvības daļa,
mūža rūpes un priecīgais skaļums.
Bet sapnis zied tuksnesī smilšainajā,
no kura gaidītai pārbraukt mājā

un vakaros brīvai un gurdenai
ar sevi un pasauli saskaņā,
neizgaistošā smaržu pilienā tinoties,
ticībā rītdienas brīnumam aizmigt.

/dzejoļa autors Lija Brīdaka/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Gita (ra24gita@gmail.com), 08.03.2012. 09:54:59 (ip:81.198.169.120)

Brīnumaini patiess.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi