Skumju vīns

Dzersim šonakt skumju vīnu,
ja nav spuldzēs aizdegts prieks.
Draugs mans sapņos brauc uz Ķīnu,
te viņš jūtas svešs un lieks.

Domu brāzmainajos vējos
viegli pāri jūŗām traukt,
bet kas vienreiz sācis klejot,
to vairs mājās neatsaukt.

Draugs no sevis bēg uz Ķīnu ...
Domā, ka man dzīvot tīk?
Dzersim labāk skumju vīnu,
tā nav laime. — Neapnīk.

/dzejoļa autors Austra Skujiņa/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
alise (amanda-kokina@inbox.lv), 15.10.2009. 15:03:35 (ip:81.198.27.188)

es to pedeejo vadru nmesaaprotu

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi