Tā es klīdu

Šovasar pārdevu zemi
Un nopirku sešas debesis –
Visas, izrādījās svešas.
Septītās man vasara palika parādā.

Un tā es klīdu

Kā upē samestās monētas ”uz laimi” klīst,
Kā jautājuma zīmes no debesīm līst,
Kā papīra laiva pamesta slīkst,
Kā marmora krūšutēls Doma antikvariātā tūkstoš lauskās plīst

Tā es klīdu.
 

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi