Tas pats - cits

tās pašas pieturas, bet citas mājas
tie paši koki, bet uzplaukuši pumpuri
tas pats vējš, bet citā virzienā
tā pati grāmata, bet citos vākos

 tas pats numurs, bet adresāts nesasniedzams
tā pati deja, tikai citas mūzikas pavadījumā
tie paši mirkļi, bet atceramies citādi katrs
atkārtojas domas, tikai citos prātos
tas pats sapnis, tikai mainās gadalaiki

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi