Atkal jau prom

Man netīk atvadas,
Jo sveikas jau ilgas.
Man netīk ilgi,
Lai vēlāk vieglāk ir.

Mēs pa vienai vīna glāzei,
Pa vienam gadam tveram,
Tā laimes laiku kavēt
Pie jūras, kur vējš mūs nes.

Tā saitiņa, kas mūs tur,
Brīžiem tik varena,
Ka skaisti vārdi smejas manī
Par mūsu pavadīto laiku!

/dzejoļa autors Elizabete Steina/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
laine (snopy31@inbox.lv), 21.04.2010. 19:20:03 (ip:212.93.100.149)

man ļoti ļoti patiik juusu dzejoļi !!!

velta (veltadoluka@inbox.lv), 05.03.2011. 01:33:46 (ip:178.103.4.235)

lasot so dzeju nak laimigi mirkli atmina...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi