Gaidot

Pirms elektrību saltās saules riet,
Es raugos ļaudīs it kā brīnumtēlos.
Cik viņu daudz uz platās ielas šķiet
Man šovakar, kad tevi satikt vēlos.

Jau manu ēnu uztver katrs logs,
Kur puķes atver sāpju ziedus kvēlos,
Bet cerībā es zaļoju kā koks
Šai vakarā, kad tevi satikt vēlos.
 

/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi