* * * (Ja sēdētu tu man iepretim...)

Ja sēdētu tu man iepretim,
es šovakar sarunātos
ar tevi par dienu nākamo
un to, kā mums citādi klātos,
ja pasaule atšķetinātos.

 Bet nesēdi tu man iepretim,
nedz arī šķērsām vai blakus,
un tāpēc uz papīra saldētiem
šiem vārdiem pie sevis ļauj atkust
un mēģini saprast, ko saku.

/dzejoļa autors Inārs Brēdrihs/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi