* * *

man ir svēts tas brīdis
kad guļot grozies un maigi šņāc
pats nevaru iemigt
klausos

elpa klīst tavos matos
mazliet mulstu no savām domām
kas tev zem apģērba

tādā saldā kamolā satinies dzīvnieks
mugura mierīgi cilājas

/dzejoļa autors Krišjānis Zeļģis/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Krišjānis Zeļģis, 22.01.2010. 21:07:07 (ip:95.222.84.237)

Tas ir tā normāli bez autora atļaujas pārpublicēt darbu bez atsauces pilnīgi izkropļotu,turklāt ar jūsu izdomātu nosaukumu?

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi