LIV

ja es mīlu Tevi
(pārblīvētība tas nozīmē
pasaules ko apdzīvo
klejojoši spilgti
kuģu pakaļgali

ja tu mīli
mani) attālums ir piesardzīgi
mirguļojošs prāts ar neskaitāmiem
Pabeigta sapņa rūķiem 

ja mēs mīlam viens (kautrīgi)
otru, mākoņi vai Puķes
Klusītēm tik ļoti
neatgādina skaistumu
kā mūsu elpošana

/dzejoļa autors Edvards Estlins Kamingss/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
laila (lailavolkova3@inbox.lv), 19.09.2010. 08:07:09 (ip:212.93.100.149)

labais man patik loti.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi