Jūs baltu dvēseli zem kājām viņai paklājiet

Nav nekā lielāka, nav nekā svētāka,
Kad kopā sakusušas
debesis un zeme zied.
Un tur pa vidu - jūsu mīlestība iet.

 Jūs baltu dvēseli zem kājām
viņai paklājiet.

/dzejoļa autors Ojārs Vācietis/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi