Mīlu Tevi

Kāpēc?
Kāpēc Tu man neļauj racionāli domāt?
Kas Tu esi?
Mana ilūzija vai tomēr kaut kas vairāk?

 Tu izraisi manā galvā zemestrīces un tauriņu orkānus vienlaikus.
Tu liec man raudāt.
Manu pasauli ir pārņēmusi migla.
Jā...
Sinoptiķiem tomēr mēdz būt taisnība.

Pietiek!
Es tā vairs nevēlos turpināt!
Man Tev kaut kas jāsaka...
Tu neesi klāt,
Bet jūtu savu roku Tavā,
Tavu pieskārienu,
Tavu čukstu ausī.

Apskauj mani un nelaid nekad vaļā!
Vai nevaru es palikt sapnī šajā?
Zini?
Man šķiet, ka mīlu Tevi.

Tu dzirdi mani?
Es raugos Tevī ar akli aizvērtām acīm,
Klāstu savas jūtas ar mēmām, noslēgtām lūpām.
Tu uzklausi mani,
Bet neesmu pārliecināta, vai dzirdi.

Es tikai vēlreiz atkārtoju...
Mīlu Tevi...

/dzejoļa autors Krista Bičevska/


7 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
elina (e), 17.02.2011. 18:14:39 (ip:95.68.62.132)

brīnišķīgs dzejolis

samanta, 24.07.2011. 10:22:47 (ip:46.109.78.99)

super dzejolitis :))

Evuce (ewux15@inbox.lv), 22.09.2011. 12:51:52 (ip:91.200.65.7)

super,forsh dzejolitis par miilestiibu!!!!! vnk super....:))

comy (ulomeas@inbox.lv), 22.09.2011. 19:42:15 (ip:80.233.170.247)

nu taa..ir kaa ir..man ne paarak patika. Vispaar neko nesapratu no shitaa dzejolja...

Andrejs Irgovcijs, 05.03.2012. 20:48:25 (ip:46.109.203.15)

Loti, loti skaists dzejolis.
Mazliet netipisks, bet tas man tiesi patik, loti vienkarsh un tads, kas var druma bridi izspiest pat asaru, man noteikti...
Skaisti, man tiesam patik, sanem cepumu no manis. :)

Diāna, 15.01.2017. 16:33:05 (ip:81.198.139.24)

Brīnišķīgd dzejolis.Skolai mācos

Diāna, 16.01.2017. 14:37:40 (ip:81.198.139.24)

Visi skola aplaudeja kad skaists dzejolis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi