Paliec

Bet paliec pavisam
Uz manām lūpām
Kā salda un mūžīga buča
Klau paliec pavisam
Uz spilvena mana
Kā viegla bet mūžīga smarža.

/dzejoļa autors Klāvs Elsbergs/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Jana, 16.02.2009. 18:25:15 (ip:78.84.123.98)

jauks un ljoti interesants dzejolis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi