Par mums

Ir tūkstošiem gaišu zvaigžņu,
Bet mana mirdz blakus tavai.
Varbūt tā lemts būs notikt –
Nekrist ne tavai, ne manai?

Kas no miljoniem mākoņu spēs
Sacelt tādu spēcīgu vēju,
Ka mana roka tavu pazaudēs
Un es teikšu, ka nepaspēju?
Bet no miljona skaistu vārdu,
Es izvēlos tavus skarbos.
Lai vienīgais, kuru es lādu,
Manā dzīvītē slēptos.

/dzejoļa autors Anete Kalniņa/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
santa, 16.07.2013. 15:58:34 (ip:212.93.105.42)

ļoti smuks dzejolis!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi