Par tevi

Es slīgstu domās par Tevi...
Par Tevi ... par sevi...

Es kavējos atmiņās par Tevi...
Par Tevi ... par sevi...

Es acu priekšā redzu tik Tevi...
Tik Tevi... tik Tevi...

Vai arī tev tā ir?
Par mani, par sevi... par mums...?

/dzejoļa autors nezināms/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
arnika, 15.12.2014. 15:11:58 (ip:87.110.90.173)

forš!noderēs ziemassvētkiem!skaitīt salavecītim

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi