Pie tevis

Pie tevis agri rītā esmu,
Pie tevis vēlu vakarā,
Pie tevis glaužos saldos sapņos,
Pie tevis jūtas nomodā.

Tu mīti manā karstā elpā,
Ikkatrā dvašas vilcienā -
No tevis viss ap mani telpā
Skan simtkārīgātīgā atbalsā.

/dzejoļa autors Aspazija/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Līgava***, 15.01.2009. 15:55:09 (ip:78.84.240.202)

Cik skaisti!!!!!!!!!! :))

laps (epasts.lv), 16.02.2017. 17:16:04 (ip:87.99.81.45)

Laps dzeja

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi