Pilsētas meitene

Pilsētas meitene draiska
Ar plaukstām aizklāj man acis
Un smiedamās prasa
Mini kas esmu

Naktīs
Tu esi karstvīns salds
Asinīs kas kvēlu uguni kuŗ
Kaņepes zieds
Reibinošus sapņus kas buŗ

 Rītos
Tu esi ūdens salts
Slāpes kad dzesētas
Aizmirsts kas tiek
Kaislīgs čuksts
Izteikts kas vējā gaist

 Bet vienmēr Tu būsi
Mana nerātno sapņu feja
Pilsētas vientulību
No manis kas atvairīs

/dzejoļa autors Valdis Arvis/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Veronika, 12.07.2009. 13:56:22 (ip:95.68.28.77)

dzejolis ir loti romantisks un skaists

daian, 05.11.2009. 14:54:13 (ip:89.18.212.31)

loti labs dzejolis SUPER

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi