Priekšpavasarī

Silti vēji cauri tālēm zilgām
Saldā šalkā sirdis atkal nes
Pretim gaismai, brīvībai un ilgām,
Bet, kur tu, esmu tur arī es.

Vēl jau agrs, tu vien tik priekā spīdi,
Lai no sāpēm atraisās mans gars,
Tāpēc neej . . . paliec mazu brīdi:
Tevī mājo mūžīgs pavasars.

/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Kristine L. (kristinel1221@inbox.lv), 13.09.2009. 16:33:47 (ip:87.110.68.158)

man 'loti iepatikās šis dzejolis (love)
tik laba izdoma. (cash) - es tevi apskaužu.!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi