* * *

rakstu vēstuli
ar vārdiem, ar notīm,
ar glāstiem, ar skūpstiem.
bet sūtu caur mākoņiem,
caur jūru, caur vēja šalkām.

nezinu, kas pirmais saņems,
vai Tu, Dienvida dēls,
vai Austrumis izlasīt raudzīsies,
bet varbūt tas tomēr
būsi Tu - cilvēkbērns,
kurš ar kečupu savu lielo muti nosmērējis.

rakstu Tev vēstuli
ar vārdiem, ar notīm
ar glāstiem un skūpstiem,
Tev, jocīgais popkornu ēdāj!

/dzejoļa autors Kristīne Podniece/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Nezinite, 01.08.2011. 15:49:03 (ip:213.102.154.182)

Skaists dzejolits :))

sintija (brencane@inbox.lv), 09.08.2011. 19:23:35 (ip:92.24.186.80)

iespaidigi

Adele (adele.zemite@inbox.lv), 19.08.2011. 20:06:46 (ip:212.93.105.50)

Ļoti mūsdienīgi! Veiksmi turpmāk!!

jj (SALONSMUZIKA@INBOX.LV), 03.02.2016. 21:47:33 (ip:212.142.104.69)

lABS TIK PĒD. TEIKUMS VISU NOSKAŅU IZBOJĀ. iESMĒJĀM AR DRAUDZENI.....

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi