Skrējiens

Nepabeigto domu atstāt sapnim,
lai iztirzā.
Iemigt autobusā
pabraukt garām maizes bodei
un iztikt ar ūdeni vien

Ar pirkstu globusā
Trāpīt tev
Nespēju vai nepaspēju.
Bet es skrēju.
Es tiešām skrēju

caurām zeķēm,
bez šalles.
Piedod, ka nokavēju
es tiešām skrēju

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Artūrs, 01.04.2009. 17:25:33 (ip:212.93.100.151)

Cik briniskigs dzejolis, taa aizkustinaja. Vienkarsi super!

Rinalds (rinis0@inbox.lv), 18.04.2009. 08:06:17 (ip:87.110.86.10)

cau

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi