Smaidu deja

Tu vies manī smaidu.
Dejot ar Tevi Ir kā satīties siltos palagos,
Sataigāt pa virvi bez baiļu.

Smieties ar Tevi,
Līdz kut viss iespējamais,
Acis sāk mirdzēt
Un neba velti.

Bet skatīties uz Tevi,
Ir katru reizi savādāk,
Bet, tomēr līdzīgi,
Jo tas, kas manī ir - nezūd.

/dzejoļa autors Elizabete Šteina/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
valdis (valdiozo@inbox.lv), 30.07.2011. 14:42:48 (ip:212.93.105.13)

Ļoti pareizi vārdi

Sigita, 01.08.2011. 13:07:48 (ip:91.135.28.194)

Skaisti un patiesi. Šo dzejoli saņēmu kā apsveikumu vārda dienā.
Paldies sūtītājam.

Janeks (janeks.jan@inbox.lv), 16.02.2013. 11:19:48 (ip:80.233.234.167)

Sataigāt? Neba? Ko tie nozīmē?

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi