Tu dzirdi?

Es esmu kā koks bez lapām
Es mīlu tevi
Es esmu kā visums bez laika
Es meklēju tevi
Pasaulē citā, ne šajā
Dvēsele mājo bez laika
Kā dzīvība pret sauli tiecas
Es mīlu tevi

Sapnī, kas neīsts, kas prātā
Ne šajā, bet citā
Es meklēju tevi
Tu nāc

Kā zvans no debesīm
Mums katram skan šāds zvans
Tas jāsadzird, to dzird
Ar dvēseli
Tu dzirdi?
Skan...

/dzejoļa autors nezināms/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi