Viens otram

No nepazīstu
uz pazīstu labāk par sevi
Mēs ceļojām tālu un ilgi.
Pārsniedzām ātrumus,
Ignorējām STOP zīmes.

Mūs pieķēra,
sodīja,
turēja,
palaida vaļā.
Mēs bijām viens otram
spoguļi,
rokraksti,
degviela,
pajumte
ūdens,
Līdz sasniedzām galapunktu.

Un tad mēs ceļojām atpakaļ vēl tālāk un ilgāk
No pazīstu labāk par sevi
uz nepazīstu nemaz.
 

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
gunchaa (xx), 12.05.2009. 18:42:08 (ip:87.110.229.118)

vnk,ideals,,,man,loti,patika...:*

Monta (kruminamonta22@inbox.lv), 18.10.2009. 19:59:03 (ip:86.63.162.37)

Vienkarsi forss dzejolitis baigi labais!

kaka (kaka@inbox.lv), 03.12.2011. 12:12:41 (ip:83.136.140.21)

uuuuu

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi