Tā puķe uzzied, ko tu paņem rokā;Tā sirds sāk mīlet, ko tu uzlūko.Tev ir jau viss, tu staigā zvaigžņu lokā -Es tev vairs dāvāt nevaru neko.
/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/
skaists dzejolis ko var izmantot tieshaam kaa dzinshanas dienas daavanu!:*
jauks ļoti jauks dzejolītis
labs
man sis noderes
Man šis noderes tikai vareja but ar tris pantinjiem
labākais
nu forsi
Vienkārš bet atklāts
ļoti dziļa doma...:)
dievīgs!!! man noderēs!!
skaisti man patik
sis dzejolis ir skaists
paldies!!!!!!!!!!!!!
Baigi forshais dzejoliitis.....Es rakstiju to savai draudzeniitei dzimshanas dienaa.
man vis patīk un kā tev arī patīk ko.
kas tev rūp tas arī man rūp ko.
MAN TāDU UZDāVINāJA
Skaisti!!!
Awww.... Tik skaisti!(kiss)
ir labais
mils man noderes
Ļoti skaists-paldies- man ļieti derīgs bija-kā punkts uz i
Skaists dzejolis es so dzejoli uzdavinaju savai skolotajai Agnesei!:)
es vinju tagad norakstiju apsveikuma kartiņā jo es iesu pie draudzenes
ļoti skaists dzejolītis!:)es uzdāvināšu skolotājai Sandrai!!!
Lūkojos pēc skaista dzejolīša ļoti ilgi un šis ir visskaistākais. Ļoti jauks dzejolītis. :)
Man patīk šis dzejolis!!!!
skaisti kruta
man patik sis dzejolis un man sis dzejolis nodereja
si dzeja ir brinum skaista
Tik forši
labs]
laabs
Lielisks dzejolis!
omg labs dzoja
ā ja!
Ļoti smuks, un labs dzejolīts!
Es šo dzejolīti davināšu savai vecmāmiņai, un vectētiņam. :)
joti laba dzejolis.Paldies
loti labs
Sevišķi labi noder, ja nav naudas dāvanai:)
labs mman noderes
Ļoti noderīgātri dāvana
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Albumā, dzejolis.lv.