Būt

Vienkārši būt,
Bez nopelniem,
Ko darbā vai
Sasniegumos gūt.

Būt
Kā rasai, kas
Saulē atmirdz
Kā dārgakmens
Un ātri žūst.

Būt
Kā upei
Augstu kalnos,
Kas pārgāzēs
Traucoties plūst.

Būt,
Baudīt vēju
Lietu un sauli...
Un savu –
Kaut mazo pasauli.

/dzejoļa autors Inese Baltpurviņa/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Dace (dacite43@inbox.lv), 10.12.2009. 14:01:45 (ip:95.68.102.161)

skaists, skaists dzejolis [=

Ināra, 24.08.2010. 19:22:35 (ip:87.110.240.31)

Nejauši izlasīju- skaisti! Lai Tev, Inesīt, izdodas BŪT, lai kurā pasaules malā Tu esi!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi