Meklēšanā ir viss

Meklēšanā ir viss.
Atrašana –––––– zaudēšana?
Meklēšanā ir viss.
Atrodi klusumu,
kliedz!

Atrodi mieru,
trako!
Atrodi Dievu,
ardievojoties.
Meklēšanā ir viss.

/dzejoļa autors Mārtiņš Grants/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Simona (naqjkijis), 12.07.2019. 12:11:22 (ip:83.99.225.12)

ideāli

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi