Bailēsneērti kailādzīvība apvelk laika gliemežvāku,staigā drošāk,
bet cietajām robežām pāri ārā no ierastā kādreiz tiecas tā, kāri
sapņo par dzīvi, kas pāri iet gadu un dienu vieglajiem žogiem.
/dzejoļa autors Vilis Zariņš/
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Tā vai tā, dzejolis.lv.