Lai mērķus tādus sev spraužam,Ko sasniegt bez mūžības spēj.Lai dzīvojot rozes tik laužam,Ko palīdz, kad asaras sēj?
/dzejoļa autors Eduards Veidenbaums/
gribu atrast zdejolus
normāls vēlējums
bišķiņ nesakarīgs bet ispar labs
es šodien mācīšos ausmastantei dzejoli VĒLĒJUMS!
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Vēlējums, dzejolis.lv.