Būs arī Jaunā gadā rūpju stundas garasUn laimes mirkļi aši aizzibēs.Un sapņi būs un darbs, kas jāpadara,Bet tāpēc dzīvojam zem saules mēs.
/dzejoļa autors Kornēlija Apškrūma/
viegli
skaists gan!!!
Loģisks un Normāāls.
SUPER DUPER!! :D
nav
Forsi
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Būs arī Jaunā gadā rūpju stundas garas, dzejolis.lv.