Logā gaisma tālaTik redzu savas cerības un sapņus,Kas lido ap mani ik brīdi
Vēlos teikt - Ka mainīsies viss ar gada maiņu, Bet vai tā tas būs! To nezin neviens, jo ik vienam sirdī šī cerība mīt
/dzejoļa autors Elīna Smelēna/
Man ļoti patīk šis dzejolis!
Ta nevar rakstit!
sis dzejolis ir loti jauks un satriecos....
Šo dzejoli ir rakstījis īpašs cilvēks un tam cilvēkam ir laba sirds.....
šai meitenei ir loti mīļa sirds
cik tas ir mīļi un jauki
Loti skaists un brīnišķīgs dzejolis!
ļoti smuks dzejolis
patiesam smuks
tik sirsnīgu dzejoli spēj uzrakstīt tikai burvīgs cilvēks
Šis dzejolis ir jauks un sirsnigags par daudziem citiem.Man šis dzejolis iepatikās un es vinu uzrakstiju kartiņaā ko davinasu savai pazinai :) ;)Laimīgu jauno pūķa gadu visiem!!! :) ;)
Man patika loti mils dzejolitis... :)
man loti patik dzejolisi pa milestibu jo vini ir loti skaisi u tt
i lovit
man loti patik sis dzejolis
man ļoti patik
Tāds skaists dzejolis!
mani piesaistija sis dzejolis:-))
tavi dzejoļi ir skaisti un miļi:)
:-)
Labs dzejolis man patik☺
Es so skaisto dzejoli uzrakstiju paldies
brīnišķīgs dzejolis
Man sis dzejolis patik ,jo es uzdavinaju vecakiem. Un vini teica paldies! Un viniem patika dzejolis. CERU JUMS ARI PATIK SIS DZEJOLITIS CERĪBA!:-)
Labs dzejolis labi noderēs lai iemācītos dzejoli no galvas
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Cerība, dzejolis.lv.