Gadu maiņā
Kā nemierīgu straumju kritums
Caur naktīm un caur dienām dim
Pilns gaidu garais gadu ritums
Un sapņus nes uz debesīm.
Nu atkal gads ir ceļa jūtīs,
Un zemes ilgas sauļup slīd:
Ak, iededz gaismu mūsu krūtīs,
Kas dzīves vienmuļībā spīd!
/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/