Kaut mazliet žēl,ka gads ir atkal galā,Tu tomēr smaidi -jaunais nāk.
Lai laimes daudz, Lai bēdas garām, Ar prieku sirdī gadu sāc!
/dzejoļa autors Knuts Skujenieks/
Sisi dezejolis ir labs es vinu nemu del skolai ;)
skaists dzejolis!!!!!!! kāds zin kādu vēl dzejoli plīiz priekš mazā brāļa kuram 4 gadi!!!!!!:)):)):) ;););)
sis dzejolis ir lielisks!!!!!!!!!!!
ļoti labs super duper
labs dzejolis noskaitīsu vinu man patīk!!!:D
es so dzejoli nemsu prieks davanam
es sito dzejoli skaitisu tad kad man dos davanas
ļoti skaists
Labs dzejolis Es ari vinu nemu skolai
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Kaut mazliet žēl, ka gads ir atkal galā, dzejolis.lv.