Jaungada dzejoļi

1 2 3

Es Tevi gribu!!! /11komentāri

Es Tevi gribu!!! Mēs būsim kopā.
Došu Tev visu: laimi, naudu, mīlestību.
Tev nav izvēles! Gaidi?!
Tavs jaunais gads.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Jaunais gads mums atkal dos dienas /5komentāri

Jaunais gads mums atkal dos dienas -
Diena pēc dienas ar darbu lai pildās,
Kā ar medu piepildās šūnas.

Cilvēks pie dzīvām domām lai sildās,
Lai no tumšās, miegainās kūnas
Dvēseles tauriņš spārnus sev raisa,
Meklēdams saules un vasaras gaisa.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Kad pusnakts stunda zvaigznēs pārvērš pārslas /8komentāri

Kad pusnakts stunda zvaigznēs pārvērš pārslas
Un namu dzegās smaidošs kļuvis sniegs,
Kāds sirdī iemet klēpi baltu zvaigžņu
Un tas ir Jaunais gads,
Un tas ir svētku prieks!

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Būs arī Jaunā gadā rūpju stundas garas /6komentāri

Būs arī Jaunā gadā rūpju stundas garas
Un laimes mirkļi aši aizzibēs.
Un sapņi būs un darbs, kas jāpadara,
Bet tāpēc dzīvojam zem saules mēs.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Kaut mazliet žēl, ka gads ir atkal galā /9komentāri

Kaut mazliet žēl,
ka gads ir atkal galā,
Tu tomēr smaidi -
jaunais nāk.

Lai laimes daudz,
Lai bēdas garām,
Ar prieku sirdī gadu sāc!

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

1 2 3
Ieskaties arī
Jaungada pantiņi
Horoskopi