Apstājies

Uz brīdi apstājies!
Tu saki - valdies!
Ko skrien to dzīvi
Tik ātri baudīt?
Vēl jaunību sev laupīt

Uz brīdi apstājies
Un paskaties kur esi tu
Vai neesi tai bezdibeņa malā,
Vai neiekritīsi kā alā?

Nu apstājies uz brīdi
Kur skriesi?
vēl akmeņus skaldīt
Un dvēseles laupīt...

Vēl apstājies uz brīdi
Putnu balsis baudīt
Tik saulrietus raudzīt
Vēl piekusīsi
To dzīvi baudot
 

/dzejoļa autors Kitija Mangule/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Pro_Rus, 12.12.2010. 12:06:41 (ip:81.198.12.126)

Man patīk! Kas zina galveno domu???

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi