Pār arāja arumuskan cīruļbalss, pārkuģa arumu skan kaijasbalss, bet nezinbalsis tās, ka kopāsasietas tās vienāmezglā –latvietī.
/dzejoļa autors Vitauts Ļūdēns/
labs dzejolis
Loti pat labs dzejolis man patik,Bet jums aaa.(: (: (:
loti labs dzejolis:)
spc dazi vinu nesaprot un es ar vienu draudzeni to uzreiz nevareju izlasit
cik labs :D pediņas
tik forš bet jāmācas no galvas
ļoti slikts
loti fors dzejolis bet zel ka mabn vins ir jamacas no galvas
nja
Zel ka no galvas
Slikts
That not fanny i don't like thes
Ļoti skā īsts un sirsnīgs dzejolis
loti laps dzejolis es vinu skaitisu
labs
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Atzīšanās, dzejolis.lv.