Dzeltenos liepu ziedos dūc bites,uz meldriem (šaipus ūdensrozēm)sēd spāres.
Es guļu un lūkojos debesīs; visapkārt ir saule un Dievs.
/dzejoļa autors Rihards Rīdzinieks/
kruts dzejolis
ideāls dzejolis. vis vairāk piesaisata tas otrais pantiņš. :)
forss dzejolis,man patik!
Paldies bija prieks lasīt :)
ļoti skaists dzejolis par dvēseli
ljoti labs dzejolis!
labs dzejolis 2. pantins vislabak sanaca
labs dzejolis
dzejolis ir loti skaists:):)
tie vardinji iekavas ari jaraxta? :X
feini~!!!~!~!~!~!~!~!~!~!
Loti labs dzejolis. ir sava doma un ari izjutas..)Stiliiigi xDD
loti smuks dzejolis
normaals bet vai tie vardi kas iekavaas arii ira jarakstaa
ļoti laps dejolis viegli no galvas iemācīties
ļoti jauks un skaists dzejolis!:) Prieks lasīt!:))
smuks dzejolis
labi noderēja skolā
labs
Man skolā bij' uzdots dzejoli par Latviju noskaitīt no galvas!Cerams,ka noderēs :)!
smuks!!!
ļoti jauks dzejolis
kruts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ļoti jauks dzejolis.Man patika.
Man ļoti patika īipaši šis dezejolītis,tāpēc ka ir par dvēseli.
ļoti skaista un jauka vasaras pasaka;****
labi jau labi skaisti tiesam skaisti cik sevisti otrais pantins
cik garlaicigi macitie no galvas
ļoti labs
Man ļoti ,ļoti patīk dzejoļi bet ne, tad kad tie jāmācās no galvas.
Ko? man vajadzeja iemacities 6klases Dzejoli nee 12klases es zinu vienu dzejoli :D dedziet gaišu uguntiņu laidiet ziemu istaba ziema brauc parklaiņu sudrabot metalit yo tas ,šio dzeju bijj gruti macities:D:D:D
UN palidie:D
Labs dzejolis
loti labs dzejolis
labaku nesu lasijusi
Tik viegls dzejolis iemacijos 9 minutes
=(
man sis dzejolis ir loti mils par latviju:)
cik skaisti!
forš dzejols un kas ir iekavās es nezinu :(
šitas labs, jo man skola vajadzēja kādu dzejoli tiesi pa sito temu!!1:D:D
tik vorsa ka var apsmieties
es lasisu so dzejoli izteiksmigas runas konkursa:))
Noder,skolā Paldies!
Labdien man šis dzejolis patīk mazs man vaig runas konkursam un man liekas kad šis bus īstais.
nu nez laikam jau labs dzejolis ja jau visi tā saka
Sux to be ya
jauks dzejolis
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Latvijas vasara, dzejolis.lv.