Kuriesslīpā lietū, mana uguns,kuries.
Buries pāri senču kauliem, mana sirdsapziņa, buries.
Kur ies mana tauta, mana dūša tur ies.
Turies debesīs un zemē, mana nolemtība, turies.
/dzejoļa autors Ojārs Vācietis/
es teiktu izcils!sirdi plosošs!;)
Šis ir mans mīļākais dzejolis! :) paldies!
Cik izcils dzejnieks bija O.Vācietis, tik izcils arī ir šis dzejolis. Burvīgi!
loti skaists ir sis dzejolis
burvigi
loti labs dzejolis
jaa ko tu tik neteiksi man arii patiik pat laggaliem vvaien?? cukas tadi..
man ļoti patīk šis dzejolis!burvīgs!man vienkārši nav vārdu!
man pati šis dzejolis
Nevareja so dzejoli saprast
Šim dzejolim ir ļoti dziļa un katram latvietim saprotama jēga.vislabākais dzejolis!
Interesanti 6 klasei piemerots dzejolisKads iesakat Latviesu dzejolus 12 rindinas :D
skaisti es vinu skaitisu 6. klases literatura rit
Izcils dzejolis!Rīt to skaitisu 4.klases dalrunātāju konkursā!
Norm.
slikts dzelolis
slikti
man skola lika so dzejoli skaitit un es ari noskaitiju so burvigo dzejoli
Latviešiem nav izcilāka dzejnieka par Ojāru Vācieti. Izlasiet krājumu Nolemtība!
šis dzejolis man ir jāskaita un viņš ir burvīgs
Skaists dzejolis
man loti patik
Man šis dzejolis ļoti patīk!Es viņu rīt skaitīšu 4 klases daiļrunātāju konkursā!
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Piesaukšana, dzejolis.lv.