Ciešanas

Tavs teiktais man vienmēr licies sāpinošs
Un tavs skatiens, biedējošs.
Domāju par to kas esmu,
Un kā vēlos, lai kāds tavu nāvi nestu.

  Vai laimīgs tagad jūties?
Vai redzi kā tu kļūdies?
Vai redzi kā laiks skrien?
Domāju, par to ik dien'.

Atceros, kā ņirgājies par mani
Un neredzēji to velnu manī,
Bet tagad es smiešos par tevi,
Par to gļēvuli tevī.

Vai nožēlo, ka mani siti?
Un par to runāja citi.
Vai nožēlo, ka ciest man liki?
Un liki man justies bikli?

Tas spīdums tavās acīs,
Vai tu domā, ka tas tā vien sadzīs?
Jūtos es kā aita,
Jo Tu nemaz nenožēlo, maita.

/dzejoļa autors Leina Markevica/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Liga (ligucis20142@inbox.lv), 08.06.2015. 15:26:29 (ip:212.93.100.63)

Man patīk !! Izsaka daudz ko.. :)

Elīza (ellee123@inbox.lv), 04.11.2015. 18:21:57 (ip:85.254.79.123)

Skaists,kautvai dzejolos nav tēlains un par prieku ,laimi u.t.t. bet tejā ir dziļa doma dzīves patiesība un tas ir aizkustinoš. Man tiešhām ļoti patīk.

Ena (ena2712@inbox.lv), 29.09.2016. 15:55:48 (ip:46.109.244.39)

Man patika šis dzejolis, jo tas ir kā par mani un vienu cilvēku! Patīk dzejolī, ka ir patiesība nevis meli!

Signe (signekaska@gmail.com), 01.08.2022. 05:33:50 (ip:80.233.27.106)

Ļoti skaisti un patiesi...! Paldies par vārdiem un Dzejoļi... Tā tik turpināt

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi