Dii
Sirds tukša,
bet acis pilnas.
Tik auksti,
kad tevis šeit nav.
Šeit mēs esam,
abi raudam
Bet kāpēc?
Vai tas ko maina?
Vai labāk paliek?
Es gribu tevi sev.
Bet tev vienalga .
Es tevi mīlu.
Bet tev vienalga.
Kāpēc es tevi neturēju?
Kāpēc palaidu vaļā?
Laikam esmu muļķis.
Kam tev mani.
Draugi?
Kādi draugi, mīlu tevi.
Varbūt vienkārši nošauj mani.
/dzejoļa autors Aigars Mangulis/